Festlighet og utdrikningslag

Når noe helt spesielt skal feires, kan en tur på Escape Room være midt i blinken! 😀

Hos oss kan dere være inntil 14 stk i en gjeng som spiller våre to escape rooms, og vi setter gjerne av litt tid i forkant for å la dere nyte litt snacks og bobledrikk før dere går i gang. Det skal helt sikkert flires en hel del også, og så må den vordende brud, brudgom eller bursdagsgjest få ta inn over seg hva som skal skje. 😉

Ta kontakt med oss, vi kan love en gøy seanse. Det er ikke alle dager vi kan tilby dobbelgrupper adgang, så dette krever litt planlegging i forkant.

Vi har to escape rooms hos oss (snart et nytt tredje), og på de kan man maksimalt være 7 stk på hver. Altså 14 stk totalt. Er dere f.eks 10 stk bør dere fordele dere med 5+5 på hvert rom. Pris avhenger av romsammensetning, se nederst på siden for pristabell.

Vi kan tilby snacks i form av potetgull, sjokolade, nøtter eller andre ønskede godiser, samt alkoholfri sprudledrikk med sprettkork. En ekstra piff på opplevelsen rett og slett. 😉 For dobbelgrupper tar vi kr 200,- for snacks eller drikke, og 300,- for begge deler. For én enkelt gruppe tar vi hhv 150,- og 200 kroner.

Sjekk oss ut så ser vi hva vi klarer å få i stand! 😀