Festlighet og utdrikningslag

Når noe helt spesielt skal feires, kan en tur på Escape Room være midt i blinken! 😀

Hos oss kan dere være inntil 14 stk i én stor gjeng som spiller to av våre escape rooms samtidig, og vi setter gjerne av litt tid i forkant for å la dere nyte litt snacks og bobledrikk før dere går i gang. Det skal helt sikkert flires en hel del også, og så må den vordende brud, brudgom eller bursdagsgjest få ta inn over seg hva som skal skje. 😉

Enda større grupper? Ved å kjøre 2×2 spillseanser etter hverandre kan vi huse opp til 28 stk, ideelt for bedrifter og større teambuildinger. I samarbeid med vår nabo Reisa Grillhus kan vi bruke dem som «ventelokale» mens spillingene pågår, og så bytter man underveis. Grillhuset har også en stor variert meny, og dere får 10% rabatt på mat hos dem når dere er gjester hos oss.
Dette krever litt tidsplanlegging, så ta kontakt god tid i forveien før ønsket dato for å sjekke hva som er mulig for dere.

Ta kontakt med oss, vi kan love en gøy seanse. Det er ikke alle dager vi kan tilby dobbelgrupper adgang, så dette krever litt planlegging i forkant.

Vi har totalt to escape rooms hos oss, og på de kan man maksimalt være 7 stk på hver. Vi kan kjøre to rom samtidig, slik at 14 stk kan delta på samme tid. Er dere f.eks 10 stk bør dere fordele dere med 5+5 på hvert rom. Pris avhenger av romsammensetning, se nederst på siden for pristabell.

Vi kan tilby snacks i form av potetgull, sjokolade, nøtter eller andre ønskede godiser, samt alkoholfri sprudledrikk med sprettkork. En ekstra piff på opplevelsen rett og slett. 😉 For dobbelgrupper tar vi kr 200,- for snacks eller drikke, og 300,- for begge deler. For én enkelt gruppe tar vi hhv 150,- og 200 kroner.

Sjekk oss ut så ser vi hva vi klarer å få i stand! 😀

Epost: booking@escapehouse.no
Tlf: 99ESCAPE / 99372273
Chat med oss på Facebook

Call Now Button