Escape the Bomber – Hjemmeutgaven

Nå kan du få et escape room spill hjem til deg! Perfekt for bursdagsfest og vorspielunderholdning, eller bare en sosial familiekveld.

Tenk deg hjemmefest eller vennesamling i sofahjørnet, opptakt til en kveld på puben eller ut og spise på restaurant. Eller bare et spesielt sosialt spill dere ikke finner noen andre steder. Noe som er egnet både for voksne og barn, venner og famile. Hva kan det være?

Jo, ett escape game spill, i din egen stue! Prøv vår ESCAPE BOX.

Vi syr sammen et eget spill der dere som ett lag skal forsøke å desarmere bomben dere på mystisk vis har fått inn i huset deres. Det må dere gjøre ved å løse stegvise oppgaver av ulike slag, og etappevis komme dere til neste nivå i prosessen. Det endelige målet; å desarmere hele bomben før den går av.

Vi leverer alt nødvendig utstyr hjem til dere i god tid før dere planlegger eventen. Dere spiller, og når dere er ferdige samler dere alt av utstyr og elementer sammen og vi avtaler når det skal hentes tilbake.

Dere får en bombekoffert og en spillkasse med alt dere trenger i, og denne er passelig for ca 6 personer å være med på. To og tre personer kan nok føle dette litt vanskelig. Det er best om dere er flere. 😉 Barn og ungdom kan også gjerne være med å spille!

Dere får opplyst alt dere trenger å vite på forhånd, slik som regler, informasjon og hvordan dere bør legge opp taktikken for å løse det hele. Dette er veldig likt ordinære escape room, bortsett fra at dere ikke skal rundt i hele huset deres og lete etter ting. Alt dere trenger å bruke finner dere i spillkassen, men det kan være lurt å ha f.eks en telefon for hånden, men hvem har ikke det? 😉

Selve spillet varer opp til én time, 60 minutter, men så trenger dere litt tid i forkant for å lese gjennom regler og gjøre dere kjent med hva dere har foran dere. Dere bør også ha en PC eller TV tilgjengelig som kan spille av en video fra Youtube. Nyere smart-TV’er har en Youtube app tilgjengelig, eller så kan nok Youtube «castes» over fra en telefon via ChromeCast. Den ene boksen trenger også tilkobling til strøm.

BOOKING:

Dette er noe som krever litt forberedelse og planlegging, derfor er det veldig fint å booke litt tid i forveien. Vi har ingen online booking for dette spillet, dere må ta kontakt med oss for å finne ut når vi kan levere spillet til dere.

Ta kontakt med oss slik ;

PRISER:

Vi tar en fast pris for spillet, så kan dere jo egentlig være så mange dere vil, men i utgangspunktet er spillutstyret beregnet for inntil 6 personer.

Pris for Escape Box hjemmeutgaven;   1495,-

Prisen inkluderer kjøring fra vår adresse i Sørreisa og inntil 40 kilometer til dere. Utover det kommer det et tillegg på kr 5,- pr km, rundet ned til nærmeste fem kroner. Vi bruker Google Maps som kartreferanse. Betaling gjøres med kort eller Vipps ved oppmøte.

Eksempel; Dere bor i Nordkjosbotn, 84,5 km fra oss. De første 40 km er inkludert, slik at det blir 44,5 km * 4,- = 220 kroner.

Vi går ut fra at utstyret behandles pent og ikke ødelegges. Alt som følger med er enten laget spesielt for dere eller er nøye vasket og desinfisert fra forrige gang det var i bruk. Vi setter hygiene og renslighet høyt!

Ta sjansen, vi lover gøyt og mye fliring og spenning! 😀

Sitat fra andre som har prøvd denne spillpakken;

– Syns escape the bomb va rågøy. Man får virkelig trimma hjernen.

– Anbefales virkelig om man vil ha en avkobling fra hverdagen med flotte kollegaer og/eller venna. D va skikkelig god stemning.

Call Now Button