Gulljakten – for barn

2 – 6 spillere * 40 minutter * 8 – 12 år+

Det har vært innbrudd i banken og byens gullbeholdning er søkk vekk. Man tror det er den beryktede A-banden som mest sannsynligvis står bak innbruddet. Kan dere lure dere inn i kjellerlokalene i hovedkvarteret deres og prøve å redde gullet tilbake?

Byen trenger gullet, og din hjelp!

Høres dette spennende ut? Ta sjansen og prøv, vi har ett av de første escape rooms i Norge utelukkende beregnet på barn.

Oppgavene skal være litt utfordrende men ikke vanskelige. Lagarbeid er viktig, og sammen tenke ut løsningene på de oppgavene som skal løses. Alt av språklige elementer i rommet er på norsk.

Spilltiden som oppdraget må utføres på er på 40 minutter. Dere får all informasjon om hvordan dette fungerer i forkant av spillet starter, og etterpå kan man få svar på eventuelle spørsmål man har, hvis man ikke klarte noen oppgaver for eksempel. Det hele (fra oppmøte til avreise) kan vare ca 70 minutter.

En voksen person må helst være sammen med barna i escape rommet, men skal helst ikke delta aktivt i selve spillet. Hensikten er å sørge for å gjøre barna trygg og kanskje rettlede dem litt i oppgavene som skal gjøres hvis de trenger det. Denne personen betaler ingenting.

I dette rommet blir ikke spillerne låst inne, men før de begynner skal de finne koden til døra på utsiden som er låst. Etter det står rommet ulåst, men de må finne gullet og klare oppdraget før de er ferdige.

Prisen er kr 140,- pr deltaker opp til og med 17 år. Voksne kan også spille rommet, da er prisen 224,- pr person.

Booking kan gjøres i kalenderen vår her.