Popup Escape: Gulljakten

Dette rommet er kun aktivt under og i tiden rundt årets Finnsnes i Fest,
30. juli til 18. august, kl 1000-2100.
Eksakte bookingtidspunkt her. Booking ønskes primært utført i nettkalenderen.

3 – 6 deltakere * 45 minutter * Fra 10 år
Adresse: Storgata 18 Finnsnes, inngang mot torget/AMFI.

Det har vært innbrudd i banken og byens gullbeholdning er søkk vekk. Man tror det er den beryktede A-gjengen som mest sannsynligvis står bak innbruddet. Kan dere komme dere inn i hovedkvarteret deres og prøve å redde gullet tilbake?

Byen trenger gullet, og deres hjelp, nå!

Høres dette spennende ut? Ta sjansen og prøv, dette er siste sjanse akkurat dette escape room’et står tilgjengelig. Anbefalt deltakergruppe er 3 – 6 stk.

Oppgavene er litt utfordrende men ikke supervanskelige. Lagarbeid er viktig, og sammen skal man tenke ut og finne løsningene på de oppgavene som skal løses. Det meste er praktiske oppgaver, men også noen få språklige/skriftlige elementer, og de er på norsk.

Spilltiden som oppdraget må utføres på er på 45 minutter. Dere får all informasjon om hvordan dette fungerer i forkant av spillet starter, og etterpå kan man få svar på eventuelle spørsmål man har etter opplevelsen.

I dette rommet blir dere ikke låst inne, som man gjerne gjør i et tradisjonelt escape room. Men for å komme inn på bandittenes hovedkontor må dere finne koden til døra på utsiden som er låst. Etter det står rommet ulåst, men gullet må finnes og reddes før oppdraget ansees utført.

Prisen er kr 175,- pr deltaker opp til og med 17 år.
Voksne (18+) kan også spille rommet, da er prisen 230,- pr person.

Betaling; helst ikke kontanter. Vi tar alle andre elektroniske betalingsmidler; bankkort, Vipps, Google Pay, Apple Pay.

Booking gjøres i kalenderen vår her. Bla frem til ønsket dato øverst, rommet står tilgjengelig kun i perioden 26. juli til 18. august.

Call Now Button