The Motel Room

OBS: Rommet er avviklet!

Sliten etter å ha vært på reise hele dagen tar dere inn på et lite motell i bygda. Uten resepsjon og med ett rom merket «Ledig» tar dere sjansen, men det blir raskt klart at dette ikke er noe egnet sted for overnatting. Samtidig har døren til rommet gått i lås bak dere...

2 – 7 spillere * 60 minutter * Vanskelighetsgrad 5/6

Oppdraget på dette rommet er derfor å bare komme dere ut, for det blir fort klart at dette ikke er noe egnet overnattingssted.

OBS: Egnet gruppestørrelse i våre rom er optimalt sett 4-5 personer, mtp areal, oppgaver og at det ikke skal føles folksomt. Det er mulig å være flere, men maks er helst 6 stk, bare jobb godt sammen og kommunisér innad i gruppa, så alle henger med på hva som skjer. 🙂 Vi har også tillatt 7 stk i rommet, men da er vi på maks av hva som er lurt. Er dere bare 2 deltakere kan nok dette føles en del vanskelig.

Aktiv spilletid er 60 minutter, men beregn å bruke 90 totale minutter hos oss. Møt opp på angitt bookingstidspunkt, så får dere brief og informasjon først. Og etter spillingen er det bestandig behov for å flire seg ferdig og roe ned adrenalinet og kanskje få svar på noen spørsmål, før dere begir dere videre.

Call Now Button