Mystery Neighbor

Naboen din er mistenkelig, og har en mistenkelig garasje. Hva foregår der inne? Den er alltid låst, og vinduene har gardiner trukket for. Folk kommer og går, men ingen biler er i bevegelse. En kveld når du har gjester på besøk, tikker det inn en SMS som åpenbart er sendt til feil person…

2 – 7 spillere * 60 minutter * Vanskelighetsgrad 4/6

Mer info om selve rommet velger vi å ikke gi, for å beholde overraskelsesmomentet lengst mulig. Vi håper dere vil sette pris på opplevelsen…

Vanskelighetsgraden har vi satt ut fra et helhetsperspektiv, og sammenlignet med de andre rommene våre. Hvordan dere vil oppleve dette vil være subjektivt og varierende såklart, men alt skal være overkommelig for både erfarne og nybegynnere.

Egnet gruppestørrelse i våre rom er optimalt sett 4-5 personer, mtp areal, oppgaver og at det ikke skal føles folksomt. Det er mulig å være flere, men maks er absolutt 7 stk, bare jobb godt sammen og kommunisér innad i gruppa, så alle henger med på hva som skjer. 🙂 Er dere bare 2 deltakere kan nok dette føles en del vanskelig.

Aktiv spilletid er 60 minutter, men beregn å bruke 90 totale minutter hos oss. Møt opp på angitt bookingstidspunkt, så får dere brief og informasjon først. Og etter spillingen er det bestandig behov for å flire seg ferdig og roe ned adrenalinet og kanskje få svar på noen spørsmål, før dere begir dere videre.

Call Now Button