Treasure Hunt

OBS: Rommet er avviklet!

En agentgruppe med base i et annet land har stjålet en høyt verdsatt kulturgjenstand tilhørende det lokale kunstgalleriet, dagen før det skulle fraktes til Nasjonalmuseet i Oslo. Gjenstanden ble oppbevart i bankhvelvet i påvente av kurértransport sørover, men banken ble ranet for noen dager siden…

2 – 7 spillere * 60 minutter * Vanskelighetsgrad 4/6

Pengene fra ranet er sporløst borte, men den verdifulle gjenstanden oppbevares trolig på kontoret som de utenlandske agentene disponerer og bruker som tilholdssted.

Du og dine kompanjonger må inn på kontoret, finne gjenstanden, og komme dere i sikkerhet og hindre at en kulturskatt går tapt for alltid. sted.

Men ikke bruk for lang tid, du har maksimalt én time på deg før agentene returnerer for sitt daglige planleggingsmøte på kontoret, og finner de dere der, kan ingen garantere for deres sikkerhet…

OBS: Egnet gruppestørrelse i våre rom er optimalt sett 4-5 personer, mtp areal, oppgaver og at det ikke skal føles folksomt. Det er mulig å være flere, men maks er helst 6 stk, bare jobb godt sammen og kommunisér innad i gruppa, så alle henger med på hva som skjer. 🙂 Vi har også tillatt 7 stk i rommet, men da er vi på maks av hva som er lurt. Er dere bare 2 deltakere kan nok dette føles en del vanskelig.

Aktiv spilletid er 60 minutter, men beregn å bruke 90 totale minutter hos oss. Møt opp på angitt bookingstidspunkt, så får dere brief og informasjon først. Og etter spillingen er det bestandig behov for å flire seg ferdig og roe ned adrenalinet og kanskje få svar på noen spørsmål, før dere begir dere videre.

Call Now Button